Διακοσμητικά - Υλικά Επιπλοποιΐας

Νεροχύτες Sanitec Ultra Granite

Ultra Granite

 

Η SANITEC ABEE, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες ειδών υγιεινής, μετά από πολυετείς έρευνες και επενδύοντας σε νέο τεχνολογικό & μηχανολογικό εξοπλισμό, παρουσιάζει τη νέα γενιά γρανιτένιων νεροχυτών κουζίνας άριστης ποιότητας και σύγχρονης εμφάνισης.

Η σύνδεση των νέων νεροχυτών είναι αποτέλεσμα εντατικών εργαστηριακών δοκιμών και η τελική φόρμουλα αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρίας.

Εμπεριέχει κατά σχεδόν 80% ορυκτό χαλαζία (Quartz), το σκληρότερο συστατικό των γρανιτικών πετρωμάτων, ο οποίος αναμειγνύεται με ειδικά τροποποιημένες ακρυλικές ρητίνες σε απόλυτα ελεγχόμενο και αυτοματοποιημένο περιβάλλον.

Ο συνδυασμός της σύνθεσης και της διαδικασίας παραγωγής διασφαλίζουν το σκληρό και συμπαγές σώμα του νεροχύτη, το αμετάβλητο χρώμα του και τη μεγάλη αντοχή του στις μηχανικές καταπονήσεις και στις χημικές προσβολές.

Για τη σειρά νεροχυτών “ULTRA GRANITE”, η SANITEC έχει ολοκληρώσει την πιστοποίηση της χημικής τους σύστασης στα Γερμανικά εργαστήρια “LGA”(TÜV Rheinland LGA), σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί «ασφάλειας.


Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.

Φόρτωση ...