Διακοσμητικά - Υλικά Επιπλοποιΐας

Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 07/06/2018 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΘΕΣΗΣ MEDWOOD 26-29/04 2018

Για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία ΓΛΥΚΟS Ο.Ε. δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπουδαιότερο ραντεβού του κλάδου, την έκθεση MEDWOOD , την διεθνή έκθεση υλικών επιπλοποιίας , δομικών υλικών και ημιετοίμων προϊόντων.

Η νέα εποχή διακοσμητικών επιφανειών ξύλου και υλικών επιπλοποιίας παρουσιάστηκαν στο ανανεωμένο περίπτερό μας. Επιφάνειες ,όπως:

·        γυαλιστερά Luxe Alvic

·        Super mat Metaldeco Zenit

·        Skin Collection

·        One Skin Soft Touch Super mat

Είναι τα μεγαλύτερα brands της Ευρώπης.

Παρουσίαση ειδικών μηχανισμών ντουλάπας MokaEMUCA,συρταριών conceptEMUCA, μηχανισμοί κουζίνας από τον Ιταλικό οίκο INOXAκαι την μεγαλύτερη παρουσίαση πομόλων από την Ισπανική εταιρεία VIEFE.

Πάγκοι επιφανειών, νεροχύτες και βρύσες κουζίνας βασισμένα στις νέες τάσεις των αρχιτεκτόνων και διακοσμητών εσωτερικού χώρου.

Η εταιρεία ΓΛΥΚΟS Ο.Ε. λόγω εμπειρίας εξειδικεύεται στην διαμόρφωση των επιφανειών ξύλου, νέας τεχνολογίας με καταρτισμένο προσωπικό.

Διαθέτει ιδιόκτητα ακίνητα με Stock εμπόρευμα σε όλα τα είδη επιπλοποιίας.

Σημαντικό μέλημα της εταιρείας ΓΛΥΚΟS Ο.Ε. είναι η συνεχής ανανέωση των προϊόντων με βασικό κριτήριο τις άριστες κατασκευαστικές προδιαγραφές και την σχεδιαστική πρωτοτυπία, διατηρώντας την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

GLYKOS MEDWOOD 2018

Φόρτωση ...