Διακοσμητικά - Υλικά Επιπλοποιΐας

Οδηγοί συρταριών Blum

Το μότο της Blum «Τελειοποιώντας την κίνηση» (Perfecting motion) είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη των προϊόντων της.

Η εταιρία Γλυκός ΟΕ είναι εδώ να σας παρουσιάσει δύο αξιόλογες σειρές συστημάτων οδηγών στις καλύτερες τιμές. Ακόμα παρέχουμε εγχειρίδια σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) καθώς και βίντεο από την Blum για να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη.

         Movento

  • Το σύστημα οδηγών MOVENTO σας προσφέρει συγχρονισμένη, εξαιρετικά ελαφριά κίνηση, ρύθμιση μετώπης σε 4 διαστάσεις και δυναμική φέρουσα ικανότητα 40 και 60 kg με υψηλή σταθερότητα και εξαιρετικές τιμές αντοχής.

         Tandem
  • Το σύστημα κρυφών οδηγών για ξύλινα συρτάρια προσφέρει εξαιρετικά ελαφριά κίνηση και χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στον χρήστη, σε ολόκληρο το σπίτι. Η ευπροσάρμοστη σειρά TANDEM έχει την ιδανική λύση για κάθε έπιπλο.
Οδηγοί συρταριών Blum
Οδηγοί συρταριών Blum MOVENTO
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
Blum

Οδηγοί συρταριών Blum MOVENTO

Η σειρά MOVENTO εντυπωσιάζει με τη συγχρονισμένη, εξαιρετικά ελαφριά κίνησή της και τις κατηγορίες φέρουσας ικανότητας 40 και 60 kg. Σχεδιασμένη για εγκατάσταση βάσης, μπορείτε να τη στερεώσετε στη βάση του ντουλαπιού ή στο ράφι. Η επιλογή είναι δική σας.

Blum logo

 


Οδηγοί συρταριών Blum TANDEM
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
Blum

Οδηγοί συρταριών Blum TANDEM

Το σύστημα κρυφών οδηγών για ξύλινα συρτάρια προσφέρει εξαιρετικά ελαφριά κίνηση και χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στον χρήστη, σε ολόκληρο το σπίτι. Η ευπροσάρμοστη σειρά TANDEM έχει την ιδανική λύση για κάθε έπιπλο.

Blum logo

 

Φόρτωση ...