Διακοσμητικά - Υλικά Επιπλοποιΐας

Οδηγοί συρταριών Blum TANDEM

Οδηγοί συρταριών Blum TANDEM
Οδηγοί συρταριών Blum TANDEMΟδηγοί συρταριών Blum TANDEMΟδηγοί συρταριών Blum TANDEMΟδηγοί συρταριών Blum TANDEM

Τιμή: [Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]

Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα

Οδηγοί συρταριών Blum TANDEM

Το σύστημα κρυφών οδηγών για ξύλινα συρτάρια προσφέρει εξαιρετικά ελαφριά κίνηση και χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στον χρήστη, σε ολόκληρο το σπίτι. Η ευπροσάρμοστη σειρά TANDEM έχει την ιδανική λύση για κάθε έπιπλο.

Blum logo

 

Δεν διατίθεται με Δόσεις
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 
Φρένο Ξύλινων Συρταριών Titusoft
Φρένο Ξύλινων Συρταριών Titusoft

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 2,30    2,08  Κερδίζετε : 0,22  (10%)

   
Οδηγοί Συρταριών Ροδάκι Emuca
Οδηγοί Συρταριών Ροδάκι Emuca

1,50 

 
 
Φρένο Συρταριών με Μεταλλικό πλαϊνό Titusoft
Φρένο Συρταριών με Μεταλλικό πλαϊνό Titusoft

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 4,85    4,50  Κερδίζετε : 0,35  (7%)

   
Συρτάρι Ultrabox Emuca
Συρτάρι Ultrabox Emuca

5,50 

 
 
Μπάρες Προέκτασης Συρταριών Ultrabox
Μπάρες Προέκτασης Συρταριών Ultrabox

3,51 

   
Οδηγοί συρταριών Blum MOVENTO
Οδηγοί συρταριών Blum MOVENTO

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]

 
  • Το TANDEM σας προσφέρει την κατάλληλη λύση για κάθε χώρο, με μια μεγάλη σειρά από ονομαστικά μήκη, δυναμική φέρουσα ικανότητα 30 kg και 50 kg και επιλογή μονής ή πλήρους επέκτασης.

  • Ο μηχανισμός κλειδώματος του TANDEM κάνει παιχνιδάκι την τοποθέτηση και την αφαίρεση των συρταριών, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο συναρμολόγησης. Και οι πελάτες σας μπορούν να αφαιρούν το ίδιο εύκολα τα συρτάρια, π.χ. για καθαρισμό. Επιπλέον, ο μηχανισμός κλειδώματος εξυπηρετεί παράλληλα και στην ασφάλιση του κουτιού του συρταριού στον οδηγό.

  • Η συναρμολόγηση των συρταριών γίνεται εύκολα και γρήγορα. Απλώς χρησιμοποιήστε τον μηχανισμό κλειδώματος ή το στοιχείο άγκιστρου και στήριξης. Οι μετώπες ρυθμίζονται χωρίς εργαλεία χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα ρύθμισης ύψους. Και οι πλήρεις επεκτάσεις έχουν επίσης ενσωματωμένη δυνατότητα ρύθμισης κλίσης, έτσι ώστε να μπορείτε να ευθυγραμμίσετε εύκολα τη μετώπη με τη μπροστινή άκρη του ντουλαπιού.

  • Το στοιχείο άγκιστρου και στήριξης διευκολύνει και επιταχύνει επίσης τη συναρμολόγηση. Απλώς τοποθετήστε το συρτάρι στον οδηγό και, στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα εμπρός μέχρις ότου τα στηρίγματα πιάσουν στις οπές στερέωσης που βρίσκονται στη βάση του συρταριού.

  • Οι εξαιρετικές τιμές αντοχής σάς επιτρέπουν να υλοποιήσετε κατασκευές με καλάθια κοντά στο δάπεδο. Και ο προαιρετικός πλευρικός σταθεροποιητής για καλάθια πολύ μεγάλου πλάτους εξασφαλίζει τη σταθερή παράλληλη κίνηση.
Blum

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Φόρτωση ...